Få tilbake penger på skatten?

Pappaklubben har inngått et samarbeid med TaxHelper. Jeg testet løsningen selv og fikk tilbake noen tusenlapper. Dette er penger jeg ikke hadde fått om jeg ikke fikk hjelp til å finne fradragene jeg hadde rett på. Nordmenn går glipp av fradrag på hele 9 milliarder i året. Det er et vanvittig tall! Systemet er bygget av revisorer og er veldig enkelt å benytte!

Hvorfor bruke Taxhelper?

Få tilbake 3.058 kr i gjennomsnitt

Betal bare hvis du sparer penger

Bygget sammen med revisorer

Nordmenn går glipp av 9 milliarder i fradrag hvert år

Noen smarte økonomer har tatt på seg jobben med å sjekke privatpersoners muligheter for fradrag. Finner de noe, så får du pengene direkte fra skatteetaten. De tar 30% av summen de finner for jobben de gjør. Jeg tjente uansett penger på dette, da jeg aldri hadde funnet de fradragene selv.

"Vi har gjort det risikofritt å bruke TaxHelper, siden du bare betaler hvis du sparer penger"

Aske Buemann – CEO og Gründer

Ofte stilte spørsmål

Hentet fra nettsiden til TaxHelper

Hva er TaxHelper?

TaxHelper er et produkt som hjelper deg med å få tilbake den skatten du har krav på. Du trenger bare å svare på noen enkle spørsmål, så tar vi oss av all kommunikasjon og rapportering til Skatteetaten – slik at du får pengene tilbake.

Hvordan fungerer TaxHelper?

TaxHelper fungerer som en personlig skatteassistent som stiller deg noen enkle spørsmål for å se hvilke skattefradrag du har rett til. Det tar vanligvis 15 minutter å gå gjennom spørsmålene og se hva du kan få tilbake.

Hvor mye koster TaxHelper?

TaxHelper koster 30% av skattebesparelsen du oppnår. Det betyr at hvis du får 1000 kroner tilbake i skatt, betaler du bare 300 kroner for hjelp fra oss. Hvis du ikke får igjen noe på skatten, er TaxHelper helt gratis for deg.

Er TaxHelper trygt å bruke?

Skatteopplysninger er personlige og sensitive. Derfor legger vi stor vekt på å behandle opplysningene dine på en sikker måte, slik at du alltid har full kontroll over dem: (1) opplysningene brukes kun til å oppdatere skatten og skattefradragene dine, (2) du kan alltid slette kontoen og opplysningene dine, og (3) skatteopplysningene dine deles eller utleveres ikke til andre.

Kan jeg være sikker på at resultatet og beregningene er korrekte?

Ja, det kan du. TaxHelper er utviklet av statsautoriserte revisorer som har spesialisert seg på skatt. Derfor er alle beregninger, spørsmål og fradrag nøyaktige så lenge du svarer sannferdig på spørsmålene.

Dette er et betalt samarbeid. Vi håper TaxHelper kan bidra til å finne flere fredag man ikke har tenkt over. Som en familie med barn, barnehage, reisevei til jobb/barnehage/skole, mulig lån etc.. Kan det være mange fradrag man har rett på.

Forfatter