Annonseside for kjøp og salg

Pappaklubben tilbyr alle besøkende en gratis kjøp og salg side for primært utstyr til barn. Her vil du kunne fine gode tilbud fra privatpersoner og noen utvalgte bedrifter. Ta direkte kontakt med selger om du ønsker å kjøpe noe. Dere avtaler selv levering og betaling. Det koster ingenting å legge ut annonser på denne siden. 

Barneklær – Baby
Barneklær – Gutt
Barneklær – Jente
Barnevogn
Bæremeis og bæreseler
Bilsete
Elektrisk
Leker
Møbler
Senger
Stellebord
Stoler
jorden-miljo

Hvorfor er kjøp og salg av brukte varer så viktig? 
Det utgjør en enorm stor forskjell for miljøet å kjøpe noe brukt som fortsatt fint kan brukes noen år til. Det krever en enorm mengde energi for å lage produktene vi omgir oss med. Gjenbruker man f.eks. et tonn med plast, sparer man hele 5774 KwH energi – noe som tilsvarer hele 16 fat med Olje. 

Fabrikker bruker mye vann i produksjonen
Nesten alle fabrikker bruker mye vann i prosesseringen av nye produkter. Dette vannet blir så sluppet ut igjen i naturen og forurenser vår kjære planet. Kjøp brukt – så bidrar du til å redusere miljøforurensningen. 

Drivhuseffekten? 
Kjøper du et nytt produkt, bidrar du til å aksellerere den globale oppvarmingen. Kasting av søppel er fortsatt den største synderen til utslipp av klimagasser. Derfor er gjenbruk og resirkulering av det vi har også den største bidragsyteren til å bremse den globale oppvarmingen. 

Oppfordre familie og venner til å ta litt ansvar. Et lite skritt er å legge ut noe brukt her hos oss 🙂