Pappaklubben + Bokklubben = Leseglede

Glede

Bøker

79kr

Barn

Bli med i Bokklubben Barn

Skap de små magiske øyeblikkene

med lesing før leggetid

Personlig så elsker jeg å lese bøker for mine to små barn. De går daglig inn på rommet sitt og henter ut bøker de ønsker å titte i/bli lest for. Kanskje den beste tiden på døgnet er når man kan legge seg i sengen sammen med de små og lese i en spennende bok. Dette er kvalitetstid man kun har noen få år, før mobiler og nettbrett tar over hverdagen. Vi kom i dialog med Bokklubben som har relansert sitt medlemskap for de med barn. Blir man medlem vil man få 3 bøker gratis! Man betaler kun 79kr i frakt. Man binder seg til et medlemskap i 12 mnd.
I appen eller på nettsiden kan man velge om man ønsker flere bøker, eller ikke! Jeg får pushvarsel hver mnd og kan selv velge om jeg ønsker tilsendt en bok eller ikke. Utrolig enkelt! Man kan med andre ord få 3 bøker helt gratis* (*Man betaler for frakten og blir medlem i 12 mnd)

Jeg valgte de tre bøkene du ser under. 

bokklubben

Skap leseglede med de små <3

Godkjent av barn i alle aldre

Dette er et betalt samarbeid! Pappaklubben vil få noen kroner for hvert nye medlem. Dette går uavkortet til videre utvikling av nettsiden og vår visjon: Sette Pappa på dagsorden!

Få 3 bøker og la Bokklubben donere en? Klikk på knappen <3

Info

Alltid bøker som passer ditt barn

Bokklubben Barn er verdens eldste barnebokklubb. Vi leser og oppdaterer oss på alt som rører seg i barnelitteraturen og anbefaler bare de aller beste bøkene som månedens bok. Vi tilpasser selvfølgelig anbefalingen til barnets alder og lesenivå. Start lesegleden med 3 gratis bøker i velkomstgave! Du betaler kun frakt: 79,-

Ny bokanbefaling hver mnd

Noen ganger er det vanskelig å finne (og beholde) lesegleden. Derfor anbefaler vi ei ny, bra bok for dere hver måned. Dere får mer inspirasjon til å lese flere bøker – alene eller sammen. Jobben vår er ikke gjort før bøkene er lest. 

Full kontroll over medlemskapet

Varsel om månedens bok kommer på e-post og/eller som pushvarsel i appen vår i god tid. Det er lett å bytte bok eller hoppe over en måned, bare husk å bestemme dere før den 1. i hver måned. Medlemskapet er gratis. Du betaler kun for de bøkene du mottar.

For at vi skal kunne gi deg bøker i velkomstgave, er det ett års bindingstid på medlemskapet. Ønsker du å avslutte medlemskapet kan du selv gjøre det på Min side når bindingstiden er over. Du har 14. dagers angrefrist.